Over Ons

Eerste Hulp Bij Ondernemen

EHBOndernemen is een platform voor ondernemers, door ondernemers.

Het is onze missie om startende ondernemers een leuke, ontspannen en vliegende start te geven. 

“Een onderneming beginnen is al moeilijk en duur genoeg!”

De experts van EHBOndernemen hebben als missie om startende ondernemers een leuke, ontspannen en vliegende start te geven. Want het opzetten van een onderneming is al moeilijk en duur genoeg!

Het team van EHBOndernemen bestaat uit ondernemers. Wij weten dus als geen andere hoeveel er bij het ondernemerschap komt kijken. 

Probeer je alles zelf uit te vogelen? Breng je uren door op Google opzoek naar antwoorden? Ben je zelf het wiel steeds aan het uitvinden? Dat kan anders!

Wij zorgen ervoor dat alle essentiële onderdelen van jouw onderneming staan als een huis. Van website tot boekhouding. Van marketing tot juridische documenten. En dat zonder dat je ineens een groot bedrag hoeft te investeren! Dankzij onze abonnementen betaal je alles in termijnen. Dat is nog eens relaxed en gedegen starten!

Het team

Maak kennis met onze vaste Partners

Risha Smeding

ONLINE BUSINESS MANAGER

Risha is onze Online Business Manager, en tevens het aanspreekpunt van EHBOndernemen.

Als voormalig creatief Virtueel Assistent heeft Risha al vele (startende) ondernemers op afstand bijgestaan. Ze is met name gespecialiseerd in online (social media) marketing, advertenties en videoproducties. 

Eddy Alfonso

WEB- EN GRAFISCH DESIGNER

Eddy is een van onze (web)designer. Hij maakt onze websites, ontwerpt logo’s en huisstijlen. Tevens maakt hij animaties en logo-animaties.

Eddy is geboren en getogen in Cuba, waar hij informatica heeft gestudeerd.
Wil je met ons communiceren in het Spaans? No problemo!
Eddy helpt je graag verder.

Neomi Carmelia

Copywriter

Neomi is een van onze copywriters. Ze is heel enthousiast en heeft een voorliefde voor tekst en design. Ze is wat ze noemen een echte creatieve duizendpoot.

Teksten schrijven doet Neomi al sinds ze 6 jaar was. Dat begon met haar eigen, niet uitgegeven, boeken. Sinds begin 2021 runt ze haar eigen business:
Squares ’n Dots.

Amber Oomen

Copywriter

Amber is een van onze copywriters. Als tekstschrijver, videomaker, mediaprofessional, communicatie-adviseur en beeldredacteur is zij een ware alleskunner.

Met haar bedrijf BUREAU BIB geeft zij mensen, bedrijven en organisaties een boost, in welk vorm van communicatie dan ook. 

Rocket Lawyer

juridische abonnementen

Onze partner voor juridische abonnementen. Rocket Lawyer biedt meer dan 150 templates voor juridische documenten en diverse stappenplannen voor startende ondernemers. Bovendien bieden zij 30 minuten gratis juridisch advies door een jurist of een advocaat per juridische kwestie. Meer weten over de abonnementen van Rocket Lawyer? Kijk dan op de website:

Young Law

Juridische documenten op maat

Onze partner voor de meest voorkomende juridische documenten op maat, mits deze niet te complex zijn.  Altijd binnen 5 werkdagen geleverd.

Onze klanten

Een greep uit onze klanten.